nieuws

The Greenery bouwt dc voor Plus Retail

Warehousing

The Greenery gaat voor supermarktgroep Plus Retail in Barendrecht een distributiecentrum bouwen ter waarde van 30 miljoen euro. Dat meldt het Financieele Dagblad. De bouw van het dc is een van de manieren waarop The Greenery hoopt de eigen logistieke functie te kunnen versterken.

The Greenery bouwt dc voor Plus Retail
Plus Greenery

Uiteraard is het The Greenery allemaal te doen om meer tegenwicht te kunnen bieden aan de inkoopmacht van de supermarktketens. Directeur Philip Smeets: “We kunnen dat doen door het aangaan van meer allianties, de overname van handelsbedrijven of andere samenwerkingsverbanden.”

 

Agressieve prijspolitiek

Veruit de belangrijkste afnemers van de organisatie zijn de grootwinkelbedrijven in Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië. De afzetorganisatie wil een passend antwoord vinden op de agressieve prijspolitiek in de retailsector. In het streven om intensief samen te werken met de afnemers bouwt The Greenery dus voor eigen rekening een distributiecentrum voor Plus Retail. In het Financieele Dagblad van vrijdag 30 juni is het hele interview met directeur Philip Smits te lezen.

 

Lees ook: Samenwerken aan creatieve logistiek (februari 2006)

Reageer op dit artikel