nieuws

Logistiek dienstverlener Tielbeke implementeert nieuw WMS-pakket

Warehousing

Tielbeke Transport implementeert een nieuw WMS-pakket van CAL-consult. Volgens de logistiek dienstverlener uit Lemelerveld voldoet het huidige systeem niet meer aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van multi-depot netwerken, ketenintegratie en VAL activiteiten.

Logistiek dienstverlener Tielbeke implementeert nieuw WMS-pakket
Tielbeke

Op basis van deze ontwikkelingen en het streven naar groei op het vlak van warehousing heeft Tielbeke een nieuw WMS-systeem aangeschaft.

Het nieuwe WMS-systeem moet bij de logistiek dienstverlener vooral de logistieke processen en de kosten beter te beheersen. Door invoering van het systeem, dat gebruik maakt van Radio Frequency (RF) Apparatuur, kunnen klanten, medewerkers en leveranciers zo optimaal mogelijk geïnformeerd worden over de status van de goederen en de voortgang van het proces.

 

SAP-koppeling

Volgens CAL-consult beschikt CAL-WMS over alle mogelijke functies zoals een SAP-koppeling met klanten. Hierdoor is het voor Tielbeke mogelijk om in korte tijd nieuwe klanten te implementeren in het eigen WMS-systeem. Het pakket, CAL-WMS, is naar verwachting in het najaar operationeel.

 

Lees ook: Tielbeke Transport richt zich meer op warehousing (maart 2005)

 

en: WMS leveranciers in Europa (maart 2006)

 

 

Reageer op dit artikel