nieuws

Kuehne + Nagel breidt enorm uit

Warehousing

Logistiek dienstverlener Kuehne + Nagel gaat de logistieke activiteiten verzorgen van de Amerikaanse service provider Directv. De dienstverlener zal zich voornamelijk gaan ontfermen over de warehousing en gedeelten van de inslag van goederen.

Kuehne + Nagel breidt enorm uit
Warehousing

Kuehne + Nagel reserveert voor de samenwerking 600.000 vierkante meter opslag op drie locaties in de VS. De distributiecentra zijn gevestigd in de staten Californië, Georgia en Pennsylvania. Totaal heeft Kuehne + Nagel 57 distributiecentra en 14 miljoen vierkante meter aan oppervlakte in Noord-Amerika.

 

Supply chain

Directv is is één van de grootste service providers van digitale televisie in de VS en heeft ruim 15,4 miljoen klanten. Het bedrijf is de afgelopen tijd flink gegroeid en zag zich hierdoor genoodzaakt de gehele supply chain onder de loep te nemen. Door de samenwerking met Kuehne + Nagel hoopt de provider kosten te besparen en de supply chain te verbeteren.

 

Lees ook: Kuehne + Nagel verzorgt supply chain Chinese elektronica (mei 2006)

Reageer op dit artikel