nieuws

Driewielstep met lastplatform

Warehousing

De Colly 5 is een elektrische driewielstep met lastplatform. Naar keuze is deze step leverbaar met een staplatform of een zitmogelijkheid voor de bestuurder. De bestuurder stuurt de Colly met een in hoogte verstelbaar stuur. De 24 volt draaistroommotor drijft de achterwielen met luchtbanden aan.

Driewielstep met lastplatform
TTL

Deze transporteur is geschikt voor het intern transport van grotere kartonnen verpakkingen, pallets, of andere lasten tot maximaal vijfhonderd kilogram over langere afstanden in centrale magazijnen, distributiecentra, of in productieomgevingen. 

 

Veertig kilometer

Met tractiebatterijen van twee keer 12V/50 Ah, of optioneel 70 Ah, kan een afstand van circa veertig kilometer per batterijlading worden afgelegd. De remmen zijn elektromagnetisch met energieterugwinning.

De Colly wordt geleverd door: Ternieden Transport & Lagertechnik, Dinslaken (D)

Reageer op dit artikel