nieuws

DHL opent logistiek centrum in Duitsland

Warehousing

DHL opent in juli een nieuw logistiek centrum in Greven, nabij Munster in Duitsland. DHL verzorgt vandaar uit de complete logistiek voor het online teleshopping winkelbedrijf Home Shopping Europe (HSE24).

DHL opent logistiek centrum in Duitsland
HSE24

DHL heeft 35 miljoen euro in het nieuwe logistieke centrum geïnvesteerd. Het biedt werkgelegenheid aan 250 mensen, die flexibel kunnen worden ingezet. Dagelijks worden 40.000 pakketjes uitgeleverd. Het automatische hoogbouwmagazijn is 30 meter hoog. Het warehouse heeft een directe verbinding met het naastgelegen verpakkingscentrum van DHL. De DHL-services voor HSE24 omvatten: warehousing, kwaliteitscontrole, order picking, pakketdiensten en retourmanagement.

Reageer op dit artikel