nieuws

Oilily verlengt contract met TNT Fashion

Warehousing

Dames- en kinderkledingfabrikant Oilily heeft de bestaande samenwerking met TNT Fashion Group verlengd. De divisie van TNT express zal de komende vijf jaar de producten wereldwijd gaan leveren. Dit gebeurt vanuit een speciaal voor de kledingfabrikant ingericht magazijn.

Oilily verlengt contract met TNT Fashion
Oilily verlengt contract met TNT Fashion

In het op maat gemaakte opslag- en distributiemagazijn wordt gebruik gemaakt van het warehouse management systeem (WMS) PkmS van Manhattan Associates. Dit is het standaard systeem van de TNT Fashion group.

 

De TNT Fashion Group is een divisie van TNT express, gevestigd in Oldenzaal. Het levert op maat oplossingen voor bedrijven die kleding, schoenen, lifestyleproducten, speelgoed en accessoires verkopen. Voorheen richtte het bedrijf zich alleen op kleding.

Reageer op dit artikel