nieuws

Noviflora betrekt nieuw dc

Warehousing

Noviflora heeft op Trade Parc Westland II in Naaldwijk een nieuw distributiecentrum in gebruik genomen. Het dc omvat een hal van 7.500 vierkante meter en een kantoor van 2.500 vierkante meter. Vanuit het pand worden kamer- en tuinplanten gedistribueerd naar Noord-Europa, Duitsland en Oostenrijk.

Noviflora betrekt nieuw dc
Het nieuwe dc van Noviflora

De klantenkring van exportbedrijf Noviflora bestaat voornamelijk uit groothandels, retailers en tuincentra. Het pand is ontworpen door architect Gerrit van de Vijver uit Leiderdorp. Verantwoordelijk voor de bouw is Heembouw, dat al eerder nieuwe dc’s voor branchegenoten als S&G Flowers en Hilverda De Boer heeft neergezet.

 

FloraHolland

Het pand bevindt zich op Trade Parc Westland II, het bedrijventerrein voor handelsondernemingen in sierteeltproducten nabij de vestiging van FloraHolland in Naaldwijk.

 

Lees ook: FloraHolland wil derde trade parc Westland (mei 2006)

Reageer op dit artikel