nieuws

Feestje voor Transport+Opslag

Warehousing

Transport+Opslag bestaat 30 jaar, en wil dat graag weten. Het hoogtepunt van het jubileumjaar was tot nu toe de uitgave van een speciaal jubileumnummer. De redactie van het vakblad voor warehouse managers heeft in 52 pagina’s uitgebreid teruggeblikt op de ontwikkelingen in de logistiek.

Feestje voor Transport+Opslag
Jubileum

Het jubileumnummer bevat onder meer spraakmakende interviews met nestors uit de logistiek en een reportage over één van de eerste automatische magazijnen, dat dertig jaar geleden in Roosendaal is gebouwd. In het omslagartikel heeft de redactie zich gewaagd aan een stukje geschiedschrijving. De elf belangrijkste ontwikkelingen op logistiek gebied in de afgelopen 30 jaar zijn in kaart gebracht. Vooral de opkomst van informatietechnologie en het wegvallen van de grenzen in Europa hebben het werk in magazijnen en distributiecentra flink veranderd. Zoals menigeen in het blad concludeert: logistiek is de afgelopen 30 jaar een volwassen vakgebied geworden. Transport+Opslag heeft daaraan vast en zeker zijn steentje bijgedragen.

 

Meer dit jaar

Uiteraard is het jubileumnummer niet het enige tastbare bewijs van het jubileum in dit jaar. Het hele jaar al draagt Transport+Opslag een jubileumstempel. Ook tijdens de driejaarlijkse vakbeurs Logistica half november in Utrecht zal uitgebreid bij het jubileum worden stilgestaan.

Proefabonnement?

Reageer op dit artikel