nieuws

Bandengroothandel opent nieuw dc

Warehousing

Bandengroothandel Heuver maakt, mede dankzij haar belangrijke importschappen, een groei door. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen betrekken ze vanaf 1 juni 2006 een nieuw distributiecentrum met kantoorruimte in Hardenberg. De nieuwe overdekte opslag is 12.000 vierkante meter groot.

Bandengroothandel opent nieuw dc
Heuver bandengroothandel

Een grote aanjager in de import zijn de goede contacten met China. Bijvoorbeeld de import van Aeolus truckbanden zorgt voor veel afname in verschillende Europese landen.

 

Voordelen

Het nieuwe distributiecentrum biedt belangrijke voordelen voor Heuver. De capaciteit neemt toe, de overdekte opslag is een enorme verbetering en de werkomstandigheden worden vergemakkelijkt. Het nieuwe WMS stroomlijnt het logistieke proces.

 

Groot feest

Voor Heuver is de opening van het nieuwe dc niet de enige belangrijke gebeurtenis. Het bedrijf viert dit jaar zijn veertigjarig jubileum en ook de introductie van de nieuwe huisstijl was voor dit jaar gepland.

Reageer op dit artikel