nieuws

Transportbanden sturen en sporen

Warehousing

Conveyor-Belt Tracking Systems (C.T.S.) in Venlo is gestart met het adviseren van bedrijven op het gebied van het sturen en sporen van transportbanden. Om deze nieuwe activiteit te promoten en te ondersteunen is het boek: ‘Spoorsystemen voor Transportbanden’ van ing. Harry P.M. Clerx te koop.

Transportbanden sturen en sporen
CTS

Bij logistieke bedrijven blijkt volgens C.T.S. veel vraag te zijn naar steun en advies bij de implantatie van nieuwe spoormethoden in bestaande en nieuwe bandtransporteurs. Clerx heeft daarom in het kader van promotieonderzoek bij C.C.M. (Centrum voor Constructie en Mechatronica) in Nuenen dit standaardwerk geschreven. Hierin beschrijft de auteur zowel de theorie van het ontsporen van transportbanden, als praktische oplossingen daarvoor.

Het boek is behalve in de Nederlandse taal ook verkrijgbaar in het Duits en het Engels. Het boek wordt geleverd met een gratis cd-rom met onder meer diverse ontwerptekeningen en foto’s.

 

Info: hpclerx@msn.com

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

 

 

Reageer op dit artikel