nieuws

Robuuste printer voor transport en logistiek omgeving

Warehousing

Intermec Technologies introduceert de Easy Coder PD41. De barcodeprinter is voorzien van een stevig metalen constructie en ontworpen om goed te functioneren in omgevingen als transport en logistiek, retail en lichte industrie.

Robuuste printer voor transport en logistiek omgeving
Robuuste printer voor transport en logistiek

De printer kan volgens opgave van Intermec continu verschillende formaten labels aan. Ook kan het apparaat de standaardmaten van 200 mm labelrollen en 450 meter linten aan. De PD41 printer zorgt er voor dat de labels snel geladen worden en dat de printkop gemakkelijk is te vervangen.

De PD41 biedt high-speed ethernet als standaard configuratie, naast seriële, parallelle en USB-verbindingen. Daarnaast biedt de printer zogenoemde Smart Printing mogelijkheden die volgens Intermec normaal alleen in printers van een hoger prijs/prestatieniveau te vinden zijn.

Met ondersteuning voor Unicode, is de PD41 een universele printer met mogelijkheden om in meerdere talen te printen.

 

Info: Intermec Technologies Benelux

 

Reageer op dit artikel