nieuws

Pallets zijn beter herkenbaar

Warehousing

Chep, leverancier van pallets en containers, heeft extra markeringen aangebracht op de pallets. Zo kunnen bedrijven de pallets makkelijker herkennen en verkleint het de kans dat de pallets worden doorverkocht.

Pallets zijn beter herkenbaar
Pallet

De extra markeringen bevinden zich op de bovenkant van de pallets. Ook wordt hier het adres van de website vermeld. Bedrijven vinden hier meer informatie over het ophalen van de pallets. Andere bekende kenmerken van Chep-pallets zijn de blauwe kleur en het Chep-logo op de zijkant.

 

Recycling

Voor Chep is het van belang op de hoogte te zijn van de locatie van de pallets. Zo blijven de poolkosten laag. De laatste jaren houdt Chep zich bezig met het traceren van materieel. Dit doen ze met behulp van de zogeheten Asset Collection Teams. Deze teams sporen het materieel op en sturen het terug naar de service centers voor controle en reparatie. Vervolgens komt het materieel opnieuw in de pool terecht.

 

Meer informatie: www.chep.com

Reageer op dit artikel