nieuws

Korput nieuwe distributeur Mecalux

Warehousing

Korput Trading is sinds kort de nieuwste distributeur van de magazijnstellingen van Mecalux in Nederland. Dit is mogelijk dankzij de overname van Mega Storage Systems in Almere, die in het verleden stellingen van Mecalux leverde. Gebruikers van Mecalux kunnen bij Korput Trading terecht voor onderhoud en reparaties.

Korput nieuwe distributeur Mecalux
Stellingen bij Korput Trading

Mecalux is een Spaans bedrijf dat in 1966 is begonnen met de fabricage van magazijnstellingen. Tot voor kort was Mega Storage Systems in Almere één van de leveranciers van Mecalux in Nederland. Door de overname van Mega Storage Systems mag Korput Trading zich nu distributeur van Mecalux in Nederland noemen. Klanten van Mega Storage Systems kunnen bij Korput Trading terecht voor aanvulling met originele onderdelen en accessoires.

 

Stapelbakken

Korput Trading is al twintig jaar actief in de markt voor magazijninrichting. Het bedrijf uit het Brabantse Dongen levert naast magazijnsystemen ook daaraan gerelateerde producten zoals Stemo-stapelbakken, palletwagens en G3-stellingen.

 

Info: www.korputtrading.nl

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel