nieuws

Jeeves brengt WMS voor middelgrote bedrijven

Warehousing

Onder de naam Jeeves Warehouse Management System brengt het Zweedse softwarebedrijf Jeeves een pakket voor magazijnbeheer op de markt dat geschikt is voor middelgrote bedrijven. Het product is ontwikkeld in samenwerking met WMS-specialist Consafe Logistics.

Jeeves en Consafe zagen dat hun klanten steeds vaker de applicaties van beide bedrijven gingen combineren. In het geval van Jeeves was dat de ERP-oplossing Jeeves Enterprise. In antwoord daarop besloten beide bedrijven om binnen dit bedrijfsbrede systeem een WMS-applicatie te ontwikkelen. Hiermee moeten de implementatie- en upgradekosten voor bedrijven uiteindelijk lager uitvallen.

 

JIS Nederland

Het nieuwe WMS komt binnenkort op de markt en zal tegelijkertijd verschijnen met de nieuwe ERP-versie Jeeves Enterprise 9.2. In Nederland wordt de software van Jeeves op de markt gebracht door automatiseerder JIS in Hengelo. Bedrijven die in Nederland met de software werken zijn onder andere computerleverancier Switch Computers en metaalproducent Leering in Hengelo.

 

Lees ook: Klein WMS biedt veel functionaliteit (maart 2006).

 

Gratis informatiepakket ERP

 

Reageer op dit artikel