nieuws

Hygiënische RVS-transportbanden

Warehousing

De levensmiddellen-, pharma- en chemische industrie moeten voldoen aan strenge hygiënische eisen die ook voor de transportbanden gelden. Roestbestendigheid en reinigingsgemak zijn daarbij bepalend. Geppert biedt nu een compleet assortiment RVS-transportbanden aan.

Hygiënische RVS-transportbanden
Brookhuis

Het CleanTec verstelmechanisme aan de uiteinden van de transportband verhindert het ophopen van vuil, doordat veel bewegende delen en draadbevestigingen binnen in de transportbanden zijn geplaatst. Zo laten de transportbanden zich ook heel gemakkelijk reinigen. Als optie kunnen de transportbanden worden voorzien van een snelreinigings-mechanisme. Dit mechanisme wordt gemonteerd bij de omlenkwals en kan worden omgeklapt. Hierdoor komt de band vrij van het frame en kan dan gemakkelijk en snel worden gereinigd.

 

Dimensies

Deze RVS-transportbanden van het merk Geppert worden geleverd door Brookhuis en zijn verkrijgbaar in de bandbreedtes 50 tot 1000 mm, met lengtes tussen 500 en 12.0000 mm. Daarnaast worden diverse varianten van knik- en Z-tranportbanden aangeboden. De levertijd ligt afhankelijk van de uitvoering tussen de 4 en 14 dagen.

Reageer op dit artikel