nieuws

Verbeterde inslagstrategieën in WMS

Warehousing

Swisslog heeft een nieuwe versie van het softwarepakket WarehouseManager geïntroduceerd. In versie 3087 van dit warehouse management systeem zijn de inslag- en allocatiestrategieën verbeterd. Daardoor kunnen bedrijven de spaarzame ruimte in magazijnen met een hoge bezettingsgraad efficiënter benutten.

Het verbeterde WMS biedt daarnaast nieuwe functionaliteit voor systemen met lichte goederen zoals dozen, bakken en kratten. Volgens Swisslog komt er steeds meer vraag naar dit soort systemen.

Andere elementen in WarehouseManager zijn modules voor werklastbeheer en management informatie. Hiermee verkrijgen bedrijven inzicht in de beschikbare mensen en middelen en in de prestatie-indicatoren. Ook is het pakket geschikt voor voicepicking.

 

http://www.swisslog.com

 

Gratis informatiepakket WMP

Reageer op dit artikel