nieuws

Prologis bouwt nieuw in Venlo

Warehousing

ProLogis – ontwikkelaar en verhuurder van logistieke gebouwen – is gestart met de bouw van 45.750 vierkante meter grote dc in Venlo. Het wordt voor de markt – op voorraad – gebouwd en opgeleverd in het derde kwartaal van 2006 .

Prologis bouwt nieuw in Venlo
Prologis

Het ProLogis dcVenlo III beslaat 45.750 vierkante meter magazijnruimte, inclusief kantoren en mezzanine. Er komt 1.680 vierkante meter kantoorruimte beschikbaar die uitbreidbaar is op de mezzanine. De opslagruimte kan verdeeld worden in vier compartimenten van twee maal  8.640 vierkante meter en twee maal 10.800 vierkante meter en heeft een gegarandeerde minimale vrije hoogte van 10 meter, 46 laaddocks en de vloer is berekend op een belasting van 3.000 kg per vierkante meter. Het gebouw beschikt over een rook- en brandalarmsysteem, een ESFR sprinklerinstallatie en verwarming.Tevens is er voldoende ruimte voor het gebouw en uitgebreide parkeermogelijkheid voor vrachtautos en trailers.

 

Multimodaal

Het dc bevindt zich op het logistieke industrieterrein ‘Trade Port West’ in Venlo.

Het kan worden gerekend tot een van Europa’s primaire multimodale logistieke platformen.

Ko Nuijten, first vice president ProLogis Benelux: “We zijn ervan overtuigd dat we met het ProLogis Distribution Centre Venlo III tegen concurrerende voorwaarden een gebouw van goede kwaliteit kunnen aanbieden op een strategische locatie, dat bovendien flexibel ingedeeld en verhuurd kan worden.”

 

Gratis informatiepakket Logistieke Dienstverlening

Reageer op dit artikel