nieuws

Portal voor opstellen WMS-shortlist

Warehousing

De WMS-portal van het Fraunhofer-Institut für Materialfluss und Logistik en IPL Consultants is uitgebreid met een kostenloze toegang voor het opstellen van een WMS-shortlist. Deze toegang maakt gebruik van een uitgebreide database met actuele pakketinformatie van diverse leveranciers.

De gebruikers kunnen met deze nieuwe functie op een eenvoudige en snelle manier een overzicht opstellen van warehouse management systemen die bij hun bedrijf passen. 

De vragenlijst voor de leveranciers worden continu zeer actueel gehouden. Bovendien worden de antwoorden van de leveranciers frequent door het team van experts van Fraunhofer gecontroleerd. Dit betekent onder meer dat de leverancier aan de hand van een werkende versie van het systeem plausibel moet maken dat de genoemde functionaliteiten beschikbaar zijn. Bij alle leveranciers worden daarvoor dezelfde ijkpunten gebruikt.

Op dit moment werken meer dan 70 aanbieders van WMS-pakketten en WMS-modules van ERP- en TMS-systemen, aan het internationale onderzoek mee.

 

Meer info: www.warehouse-logistics.com

 

Gratis informatiepakket Supply Chain

 

Gratis informatiepakket ERP

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

 

Gratis informatiepakket WMP

Reageer op dit artikel