nieuws

Pallet traceerbaar met RFID

Warehousing

De kunststof C3 pallet van Hulkenberg is standaard uitgerust met twee 13,56 MHz transponders. Hiermee is draadloze informatieoverdracht zonder zichtcontact tussen pallet en leesunit mogelijk. Op de transponders kunnen willekeurig data worden opgeslagen, veranderd, toegevoegd en gewijzigd.

Pallet traceerbaar met RFID
Hulkenberg

Levensmiddelen kunnen met dit systeem conform de General Food Law worden getraceerd. Het gelijktijdig uitlezen van meerdere transponders of pallets in één handeling is mogelijk. Dit wordt ook wel anti-collision genoemd. Hierdoor ontstaat een logistiek systeem, waarbij pallet- en productbeheer wordt verbeterd. De CR3 stellingpallet is leverbaar in een variant met 3 gesloten palletsledes. Een geheel gladde en gesloten onderzijde voorkomt hier vuilophoping en komt de hygiëne ten goede. De extra zware sleeplat zorgt voor stevigheid en een lange levensduur. Deze kunststof pallet heeft een dekconstructie met antislipstroken, omlopende randen en versterkingsprofielen. Het draagvermogen is 1250 kg in stellingen.

 

Info: www.hulkenberg.nl

 

Gratis informatiepakket Automatische identificatie

Reageer op dit artikel