nieuws

Nederlands sorteersysteem voor Duitse modeketen

Warehousing

De Nederlandse leverancier van sorteersystemen Distrisort heeft van de Duitse modeketen Wöhrl de bestelling voor een nieuw sorteersysteem gekregen. Wöhrl staat bekend om zijn luxe modewarenhuizen. In 2006 wil Wöhrl van veertig warenhuizen groeien naar 45. Vandaar de keuze voor een nieuw sorteersysteem.

Nederlands sorteersysteem voor Duitse modeketen
Modewarenhuis Wöhrl

Het systeem zal half mei in gebruik genomen worden. Momenteel heeft Wöhrl nog geen sorteersysteem en wordt de kleding met de hand gesorteerd. De machine, die wordt gefabriceerd door Eurosort, is een single splittraysorter en voorzien van een automatische label-unit. Via dit etiketteersysteem worden de kledingstukken meteen van een barcode en prijs voorzien. Vervolgens worden de kledingstukken via een automatische transportband naar vier invoerstations vervoerd. Na het scanningproces worden de kledingstukken uitgesorteerd naar 240 stations, aangezien de warenhuizen in datzelfde aantal afdelingen zijn onderverdeeld.

 

Dit jaar mocht Distrisort ook al een order noteren van French Connection, een toonaangevende modeketen in Groot-Brittannië.

 

Klik hier voor meer informatie over Distrisort.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel