nieuws

Manitou bouwt onderdelen dc

Warehousing

Manitou BF investeert 23 miljoen euro in de bouw van een nieuw onderdelen distributiecentrum in het Franse Ancenis. Het dc wordt gerealiseerd op een industrieterrein van 13 hectare. De bouwwerkzaamheden starten in april 2006.

Manitou bouwt onderdelen dc
Manitou

Het onderdelencentrum bestaat uit twee gebouwen. Een warehouse van 22.000 vierkante meter en een kantoor met showroomunit van 5500 vierkante meter. Er wordt nu al rekening gehouden met een verdere uitbreiding van het magazijn met 6000 vierkante meter in 2010. Manitou BF realiseerde een omzet van 988,2 miljoen euro in 2005. Daarvan boekte de spare parts divisie een resultaat van 106,7 miljoen euro in hetzelfde boekjaar. Het bedrijf streeft naar een omzetvedubbeling in 2014. Manitou produceert onder andere hoogwerkers, verreikers en ruwterrein heftrucks voor toepassing in de akkerbouw, bouw en industriesector.

 

Gratis informatiepakket Magazijntrucks

Reageer op dit artikel