nieuws

Inschrijving tweede editie Logistica Award geopend

Warehousing

Bedrijven en studenten kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor de Logistica Award. Deze prijs wordt toegekend aan de beste of innovatiefste oplossing in de logistiek. In 2003 werd deze prijs voor het eerst uitgereikt. Deelnemers kunnen een prijs van tienduizend euro winnen om de innovatie verder te ontwikkelen.

Inschrijving tweede editie Logistica Award geopend
Inschrijving tweede editie Logistica Award geopend

De Logistica Award is een initiatief van Stichting Logistica en VNU Exhibitions Europe. De eerste editie werd gewonnen door Meijer Special Equipement met de Rollerforks. Het bedrijf ontwikkelde heftruckvorken waar slipsheets met behulp van rollen kunnen worden opgepakt. Klik hier om meer over de winnaar te lezen.

 

Publieksprijs

Dit jaar zal voor het eerst ook een publieksprijs worden uitgereikt. Bezoekers van de website www.logistica-online.nl kunnen vanaf midden september hun stem uitbrengen op de innovatie van hun keuze. De uitreiking van beide prijzen zalplaatsvinden op 15 november tijdens de exposantenborrel van de vakbeurs Logistica.

 

Inschrijven kan tot 1 juni. Kijk voor meer informatie op www.logistica-online.nl

 

Lees meer: Logistica Award 2003 

Reageer op dit artikel