nieuws

Flex Industries verkoopt nieuwe conveyors

Warehousing

De transportsystemen Easy Conveyors zijn sinds kort verkrijgbaar bij Flex Industries. Het Easy Conveyors concept is recent gelanceerd in de Benelux, Duitsland, een aantal Scandinavische landen en de USA. Naast bandtransporteurs en bandbochten levert Flex Industries ook Mat Top transporteurs van dit merk.

Flex Industries verkoopt nieuwe conveyors
Easy Conveyors

De transportbanden van Easy Conveyors kenmerken zich door hun eenvoudige montage. De onderdelen zijn namelijk los te transporteren. De banden worden geleverd in een aluminium en in een roestvrijstalen uitvoering. Zowel de bochtband- als de bandtransporteurs zijn verkrijgbaar in drie verschillende typen. Bij de bochtbandtransporteurs kunnen alle typen universeel worden toegepast als component in interne transportsystemen voor de lichte industrie. Binnenkort volgen er meer Easy Conveyor uitbreidingen bij Flex Industries.

 

Info: www.easy-conveyors.com

 

Lees hier meer over bandtransporteurs

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel