nieuws

DHL huurt mega food center

Warehousing

Vastgoedontwikkelaar Eurinpro gaat een Mega Food Center in het Belgische Tisselt bouwen. De bouw verloopt in fasen en moet in 2009 afgerond zijn. DHL Exel Supply chain gaat het logistieke centrum huren. Vanwege de goede ligging en beschikbaarheid van arbeidskrachten viel de keuze op deze locatie.

DHL huurt mega food center
DHL huurt mega food center

Het centrum ligt precies tussen de haven van Antwerpen en het vliegveld van Brussel. Beide steden zijn goed te bereiken via de A12 die op drie kilometer van de locatie ligt. In de toekomst wordt deze, als het aan de gemeente Tisselt ligt, beter verbonden met de Kersdonk site, waar het pand verrijst.

 

Extra arbeidsplaatsen

In de eerste fase wordt 32.000m2 gebouwd. Tijdens de tweede fase zal dit uitgebreid worden tot 40.000m2. Om de werkzaamheden in het centrum naar behoren te kunnen uitvoeren zullen er ongeveer 300 tot 350 werknemers nodig zijn. Jan Deltour, directeur van DHL Exel Supply Chain, verwacht deze mensen in de regio te kunnen vinden.

 

Gratis informatiepakket Logistieke Dienstverlening

 

 

Reageer op dit artikel