nieuws

Tijdbesparende labeling software

Warehousing

Panduit heeft cad-connect labeling software voor het aanmaken van labels uit Autocad of Visio op de markt gebracht. Tijd wordt bespaard omdat het programma automatisch informatie in de labeling software kopieert. Handmatig overzetten van gegevens is niet langer nodig.

Tijdbesparende labeling software
Panduit

CAD staat voor Computer Aided Design, dit is software waarmee producten ontworpen en geconstrueerd kunnen worden. De nieuwe toepassing combineert de mogelijkheid om informatie uit CAD files via Easy-mark 3.0 labeling automatisch te printen op labels.

 

Panduit is wereldwijd marktleider in bekabelings- en communicatieproducten. Het bedrijf levert end-to-end oplossingen om veeleisende netwerksystemen te ondersteunen.

 

Info:http://www.panduit.com/emea

 

Gratis informatiepakket Supply Chain

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel