nieuws

Nieuwbouw Drenth in Hoogezand

Warehousing

Drenth Logistics bouwt in Hoogezand een nieuw magazijn dat voldoet aan de hoogste brandveiligheidseisen. Reden zijn de aerosols die in een deel van het magazijn komen te liggen. Dit deel wordt uitgerust met een sprinklerinstallatie. Het magazijn meet 8.800 vierkante meter en krijgt een 22 centimeter dikke betonvloer.

Nieuwbouw Drenth in Hoogezand
Nieuw magazijn voor Drenth

Het nieuwe magazijn telt na de oplevering 13.200 palletplaatsen, waarvoor de stellingen worden geleverd door Zeus Magazijninrichting. De inductiegeleide smallegangentrucks en de reachtrucks zijn afkomstig van BT. De bouw van het pand is in handen van Heringa, terwijl Van der Wiel Infra & Milieu fungeert als coördinator en toezichthouder van de bouw. De sprinkerinstallatie wordt geleverd door GTI.

 

Barcodering

Drenth Logistics verzorgt voor derden het transport en de opslag van goederen. Ook het lossen van containers, het palletiseren, labelen en picken van goederen behoort tot de mogelijkheden. In het magazijn wordt gewerkt met barcodering.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel