nieuws

Mexicaanse deal tussen Kuehne + Nagel en Toyota

Warehousing

Kuehne + Nagel gaat in Mexico de komende vijf jaar voor Toyota de opslag verzorgen van reserveonderdelen. K+N heeft voor de Japanse autobouwer zesduizend vierkante meter opslagruimte gereserveerd in het nieuwe distributiecentrum Cuautitlan in het noorden van Mexico City.

Kwaliteitsprogramma

De service voor Toyota in het distributiecentrum bestaat uit ontvangst en opslag van onderdelen, voorraadcontrole, pick and pack, speciale afhandeling van zwaar materieel en orderverwerking. Toyota is van plan om alle dealers in Mexico te bevoorraden met onderdelen vanuit het K+N distributiecentrum.

Kuehne + Nagel en Toyota starten samen een kwaliteitsprogramma op om de service te verbeteren wat betreft de leveranties van de uiteenlopende onderdelen.

 

Gratis informatiepakket Logistieke Dienstverlening

Reageer op dit artikel