nieuws

ING koopt drie loodsen op toplocatie

Warehousing

ING Real Estate heeft drie opslagloodsen gekocht van het Italiaanse vastgoedfonds Polis Fondi SGR. De loodsen staan in het Milano Logistic Centre en liggen strategisch op korte afstand van Milaan en hoofdverkeersaders naar het noorden en zuiden van Italië. Met de aankoop was een bedrag van 40 miljoen euro gemoeid.

ING koopt drie loodsen op toplocatie
Milano Logistics Centre

Milano Logistics Centre

De drie loodsen zijn gebouwd in 2001 en 2002. Samen hebben zij een bruto oppervlak van 50.354 vierkante meter. Het Milano Logistics Centre beschikt in totaal over 120.000 vierkante meter aan logistiek vastgoed.

 

Met de aankoop wil ING een belangrijkere rol gaan spelen op de Italiaanse logistieke vastgoedmarkt. Het bedrijf verwacht dat een toplocatie als deze in de toekomst zeker winst zal opleveren.  

 

Reageer op dit artikel