nieuws

Denner breidt Zwitsers dc uit

Warehousing

De Zwitserse retailorganisatie (levensmiddelen-, food en drank) Denner gaat zijn bestaande dc in Mägenwil uitbreiden en automatiseren. Reden is de grote vraag naar de producten van Denner in de winkels in Zwitserland. Met het project is een bedrag van 30 miljoen euro gemoeid.

Het dc wordt verdriedubbeld op het gebied van volume en goederenstromen. De bouw begint dit voorjaar en het pand zal in de herfst van 2007 worden opgeleverd .

Hoofdaannemer van het project is Swisslog, dat verantwoordelijk is voor de planning en implementatie van nieuwe opslag-, intern transport- en orderverzamelsystemen. Ook zal het dc worden aangestuurd met het warehouse management en warehouse control systeem van Swisslog.

Het magazijn krijgt 19.300 palletlocaties. Volgens Denner is dat voldoende voor de komende twaalf jaar.

 

Gratis informatiepakket WMS

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel