nieuws

Tool helpt bij inrichten magazijnen

Warehousing

Adviesbureau Capgemini heeft een tool ontwikkeld waarmee he bedrijf snel en eenvoudig de maten en de lay-out van magazijn kan bepalen. Als eerste maakt Capgemini een analyse over de verwachte activiteiten in het magazijn en maakt het een opzet van de verschillende gebieden in het magazijn, zoals de ruimte voor goederenontvangst, het orderverzamelgebied en de […]

Tool helpt bij inrichten magazijnen
Tool helpt bij inrichten magazijnen

Adviesbureau Capgemini heeft een tool ontwikkeld waarmee he bedrijf snel en eenvoudig de maten en de lay-out van magazijn kan bepalen. Als eerste maakt Capgemini een analyse over de verwachte activiteiten in het magazijn en maakt het een opzet van de verschillende gebieden in het magazijn, zoals de ruimte voor goederenontvangst, het orderverzamelgebied en de expeditievloer. Daarna berekent de tool de grootte van de goederenstromen en de afmetingen van de verschillende gebieden in het magazijn. Daarbij wordt eveneens rekening gehouden met de benodigde kantoren, kantines, etc.

Reageer op dit artikel