nieuws

RFID-reader voor vorkheftrucks

Warehousing

Intermec introduceert de IV7 RFID reader die monteerbaar is op heftrucks. De reader is ontworpen voor seriële verbinding met de Intermec CV60 vehicule Mount reader.

RFID-reader voor vorkheftrucks
Intermec RFID

Gratis informatiepakket Magazijntrucks

De IV7 is in staat meerdere air interface protocollen uit te lezen (EPC UHF Gen 2, ISO 18000 6-B en EPC Class 1), zelfs wanneer diverse soorten tags moeten worden uitgelezen. De IV7 is ontwikkeld voor ondernemingen die RFID-tags moeten lezen in locaties waar zich geen vaste readers bevonden.

 

Draadloos

De IV7 kan worden aangestuurd door de CV60 en deze computer is uitgerust met een tag-sensing antenne om tags te scannen wanneer een pallet wordt opgepakt. De IV7 registreert de locatie waar een pallet wordt opgepakt, welke deuren zijn gepasseerd, de route die de vorkheftruck heeft gevolgd en waar de pallet wordt geplaatst. Door de draadloze verbinding met de CV60 kan het WMS automatisch worden bijgewerkt met ten eerste de locatiestatus, terwijl de vorkheftruck zich door de zones met tags beweegt en verder met gegevens over de locatie wanneer een pallet is geplaatst of opgepikt.

 

Info:

www.intermec.be

 

Gratis informatiepakket Automatische identificatie

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

 

Reageer op dit artikel