nieuws

Logistieke regio komt bij Frankfurt

Warehousing

Bij luchthaven Frankfurt en Frankfurter Kreuz A5/A3 wordt gebouwd aan een logistieke regio die 530.000 vierkante meter groot wordt. De regio, Gehespitz-Gelände ligt ten zuiden van Frankfurt en is het voormalige terrein van bouwbedrijf Philipp Holzmann AG.

Logistieke regio komt bij Frankfurt
Logistiek Frankfurt

Na anderhalf jaar voorbereidingstijd bouwt investeerder Harder & Partner nu een 250.000 vierkante meter groot logistiek centrum voor één huurder. Een deel van de regio is bestemd voor kleinere en middelgrote ambachts- en handelsbedrijven.

 

Eventueel railaansluiting

De verhuur van toekomstige hallen met kantoren geschiedt in meerdere aparte units. Verdere detaillering en indeling kan nog worden gebouwd naar de voorkeuren van de huurders. Ook is het mogelijk een railaansluiting aan te leggen.

Het gebied is zowel geschikt voor regionale distributie als voor nationale en Europese distributie. De eerste panden in deze regio zullen komende zomer al worden opgeleverd.

 

Reageer op dit artikel