nieuws

Hygiënische RFID-pallet

Warehousing

De CR3 kunststof pallet is nu ook leverbaar in een uitvoering met drie gesloten palletsledes. Een geheel gladde en gesloten onderzijde voorkomt hier vuilophoping en biedt een betere hygiëne. Om traceerbaarheid van pallets en laadgoed te vereenvoudigen is de CR3 standaard uitgerust met twee transponders in de frequentie 13,56 MHz. De dekconstructie van de CR3-serie […]

Hygiënische RFID-pallet
Hygiënische RFID-pallet

De CR3 kunststof pallet is nu ook leverbaar in een uitvoering met drie gesloten palletsledes. Een geheel gladde en gesloten onderzijde voorkomt hier vuilophoping en biedt een betere hygiëne. Om traceerbaarheid van pallets en laadgoed te vereenvoudigen is de CR3 standaard uitgerust met twee transponders in de frequentie 13,56 MHz. De dekconstructie van de CR3-serie met antislipstroken, omlopende randen en versterkingsprofielen zijn gecombineerd met een sterke latconstructie. Hierdoor ontstaat een sterke kunststof pallet met goede hygiëne-eigenschappen, een goede slag- en stootvastheid en een draagvermogen van 1250 kg in stellingen. De pallet is gemaakt van HDPE en voldoet volledig aan de geldende HACCP-eisen, wat hem geschikt maakt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. De afmetingen 1200x1000x160 mm (lxbxh).

Reageer op dit artikel