nieuws

Heuver Banden bouwt nieuw magazijn

Warehousing

Bandengroothandel Heuver gaat in Hardenberg een nieuw magazijn bouwen. Hiervoor heeft het bedrijf een lap grond van 4,3 hectare gekocht, waarvan 1.000 vierkante meter is bestemd voor kantoorruimte. Het is de bedoeling dat de opening van het nieuwe pand in mei 2006 wordt gevierd, tegelijk met het 40-jarig jubileum.

Heuver Banden heeft Hardenberg als vestigingsplaats gekozen omdat deze plaats dicht bij Den Ham ligt. Veel van de werknemers van Heuver Banden komen uit de regio. Bovendien waren volgens Heuver Banden de instanties in Hardenberg besluitvaardig en is het ondernemersklimaat er gunstig.

Behalve uit een groothandel bestaat Heuver Banden ook uit 11 vestigingen van Profile Tyrecenter. Een deel van de voorraad van deze vestigingen komt centraal rond het hoofdkantoor te liggen.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel