nieuws

Heffende orderverzameltruck

Warehousing

Met de OPBM10K van Mitsubishi kunnen orders tot een hefhoogte van 6500 mm verzameld worden. De maximale hefcapaciteit op deze hoogte is 1 ton. Door het 360° elektronische stuursysteem en de functionele bedieningsorganen kan er met de OPBM eenvoudig en nauwkeurig in de allerkrapste ruimten worden gemanoeuvreerd. Door de dunne voorwand van de cabine en […]

Heffende orderverzameltruck
Heffende orderverzameltruck

Met de OPBM10K van Mitsubishi kunnen orders tot een hefhoogte van 6500 mm verzameld worden. De maximale hefcapaciteit op deze hoogte is 1 ton. Door het 360° elektronische stuursysteem en de functionele bedieningsorganen kan er met de OPBM eenvoudig en nauwkeurig in de allerkrapste ruimten worden gemanoeuvreerd. Door de dunne voorwand van de cabine en de vorkhoogteverstelling kan de pallet of verzamelkist dichtbij de bestuurder geplaatst worden en is dus goed bereikbaar. Dankzij de lichte zijpoortjes is de truck goed toegankelijk bij het in- en uitstappen. Het comfort van de bestuurder is verder verbeterd met een ergonomisch vormgegeven stuurconsole, stoel en rugleuning.

Reageer op dit artikel