nieuws

Hankyu live met WMS van SSA

Warehousing

Transporteur Hankyu Cargo heeft in drie van zijn Europese magazijnen, waaronder in Amsterdam, de magazijnsoftware van leverancier SSA Global in gebruik genomen. Eén van de redenen waarom het bedrijf voor SSA koos was dat het pakket ook in het Japans beschikbaar is. Het wereldwijd opererende Hankyu heeft veel klanten in Japan.

Hankyu live met WMS van SSA
Hoofdkantoor Hankyu Cargo in Japan

Paul McKenna, warehouse solutions manager voor Europa bij Hankyu Cargo is tevreden. ‘Per vestiging hadden we zes tot acht maanden nodig voor de implementatie van SSA Warehouse Management, een geweldige prestatie.’

 

Event management

Hankye is na de implementatie van het WMS ook van plan om de portal en event managementfunctionaliteit van SSA Global aan te gaan schaffen. Hiermee krijgen klanten via een veilige internetverbinding toegang tot informatie over hun eigen voorraad in Europa.

 

Gratis informatiepakket WMS

Reageer op dit artikel