nieuws

Flexibele vacuümheffer voor diverse productvormen

Warehousing

Met de adjustable vacuüm palletiser (AVP) kan een grote verscheidenheid in productvormen en afmetingen van dozen en verpakkingsmateriaal worden opgenomen en gestapeld. De zuignappen passen zich moeiteloos aan op ieder oppervlak en vorm.

Flexibele vacuümheffer voor diverse productvormen
Vacuumheffer

De combinatie van Coax vacuümcartridges en Duraflex zuignappen kunnen een driemaal zo grote onderdruk creëren dan gebruikelijke zuignappen, wat een verhoging van de hefkracht of een verlaging van het energieverbruik oplevert. De AVP is opgebouwd uit 2, 4, of 6 adjustible vacuum rails (AVR) die in een aluminium frame zijn opgenomen. Vanwege het lage eigengewicht kan doorgaans met een kleinere palletiseerrobot worden volstaan.

Reageer op dit artikel