nieuws

Compacte, stabiele vorkheftruck

Warehousing

Esra komt met de nieuwe vorkhefruck Cesab Blitz 100-150 op de markt. Dit is een 24-volts driewieler met AC-technologie. De compacte truck is ontwikkeld voor het werken in kleine ruimtes en kan goed worden ingezet op verdiepingsvloeren en voor ruimten met goederenliften.

Compacte, stabiele vorkheftruck
Blitz

De nieuwe vorkheftruck biedt volgens de leverancier een gunstige verhouding tussen gewicht en de bijbehorende capaciteit. Hierdoor kan de truck goed ingezet worden voor specifieke toepassingen zoals magazijnen met verdiepingsvloeren en goederenliften.

 

De serie heeft modellen van 1.000 tot 1.500 kilogram met hefhoogtes tot 6505 millimeter. De ergonomische cabine kenmerkt bedieningscomfort, veiligheid en ergonomie. De hoogte van het beschermtraliewerk is slechts 1980 millimeter wat deze driewieler geschikt maakt om onder standaard deuren door te rijden.

 

Rijprogramma’s

De chauffeur kan verschillende rijprogramma’s te selecteren door simpel op de bedieningsknoppen op de stuurkolom te drukken. De chauffeur kan kiezen tussen 3 verschillende rijprogramma’s: laag, hoog en programmeerbaar, net als de extra reduceerbare snelheid, de zogenoemde schildpadfunctie.

 

Info: www.esra.nl

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel