nieuws

Ademende wikkelnetfolie

Warehousing

De wikkelnetsoorten FlexNet en ElastiNet van Tama zijn sterk elastisch, kennen een hoog rekvermogen, stabiliseren en beschermen de palletlading. Bovendien hebben ze een ademend vermogen waarmee afsluitende werking van conventionele stretchfolie teniet wordt gedaan. Wikkelnet is bedoeld voor het omwikkelen van pallets met verse producten als groenten, fruit, eieren en (warme) conserven, diepvriesproducten, zuivelproducten, drank […]

Ademende wikkelnetfolie
Ademende wikkelnetfolie

De wikkelnetsoorten FlexNet en ElastiNet van Tama zijn sterk elastisch, kennen een hoog rekvermogen, stabiliseren en beschermen de palletlading. Bovendien hebben ze een ademend vermogen waarmee afsluitende werking van conventionele stretchfolie teniet wordt gedaan. Wikkelnet is bedoeld voor het omwikkelen van pallets met verse producten als groenten, fruit, eieren en (warme) conserven, diepvriesproducten, zuivelproducten, drank in blik, suiker, bakstenen, isolatiematerialen en chemicaliën waaruit gassen moeten kunnen vrijkomen. De gebruikte kunststoffen zijn van het type HDPE. Deze zijn recyclebaar en leveren in vergelijking met stretchfolie ongeveer 30 procent minder afval op. De wikkelnetfolie is leverbaar als handrol en als machinerol.

Reageer op dit artikel