nieuws

Robuuste barcodeprinter

Warehousing

Zebra introduceert een nieuwe mid-range barcodeprinter met semi-industriële kenmerken tegen relatief lage kosten. De S4M is bedoeld voor productie-, distributie-, post- en retailomgevingen.

De stevige metalen behuizing (die normaal alleen in hogere prijsklassen te vionden is) maakt de printer geschikt voor functioneren in robuuste werkomgevingen. De acht inch labels zijn makkelijk in te voeren en gaan langer mee dan standaard vijf inch rollen. De printsnelheid bedraagt 152,4 millimeter per seconde (zes inch per seconde).
De lcd-display geeft informatie over de status van de S4M. Eenvoudige controlehandelingen zijn mogelijk via een toetsenpaneel. En dankzij de ZebraNet Bridge Enterprise software kan de S4M ook op afstand beheerd worden.
Info: Zebra, Hilversum, www.zebra.com

 

Gratis informatiepakket WMP

Reageer op dit artikel