nieuws

Nieuw dc voor Coca Cola

Warehousing

BUCHS/AARAU – Coca Cola Amatil heeft aan Swisslog de opdracht gegeven een nieuw distributiecentrum (DC) in het Nieuw-Zeelandse Auckland te bouwen. Met dit project is een bedrag van 21 miljoen euro gemoeid.

Het te ontwikkelen distributiecentrum moet ruimte gaan bieden aan ongeveer 35.000 pallets. Hierdoor zal het huren van externe magazijnen niet langer nodig zijn. Het is de bedoeling dat het nieuwe DC eind 2007 in gebruik genomen kan worden. Het is niet de eerste keer dat Swisslog met Coca-cola Amatil samenwerkt. Eerder werd een volledig geautomatiseerd DC in Melbourne, Australië opgeleverd.

Geïntegreerd WMS
Swisslog heeft verder onlangs in Barchon, België, een automatisch diepvriesmagazijn opgeleverd aan Derkenne-Couline. Dit bedrijf liet ook het warehouse management systeem (WMS) door Swisslog verzorgen. Dit systeem, WarehouseManager bied de mogelijkheid om zowel de automatische al de manuele magazijnen geïntegreerd aan te sturen.

Reageer op dit artikel