nieuws

Bouw nieuw dc voor Gefco Polen

Warehousing

Automotivegroep Gefco laat in de Poolse logistieke regio Grodzisk Mazowiecki, ten westen van Warschau, een nieuw, 30.000 vierkante meter groot dc bouwen. Het huidige dc van 10.000 vierkante meter, zo’n vier kilometer verderop, is te klein geworden.

Eurinpro heeft voor Gefco de grond gezocht en ontwikkelt het nieuwe dc. Het pand, op 70.000 vierkante meter grond, wordt gebouwd in twee fasen van elk 15.000 vierkante meter.

Het dc heeft tien meter vrije hoogte en krijgt dertig loading docks en één overhead deur. Behalve opslag zijn er ook speciale service rooms en ruimten voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Op dit moment worden de dakwerken afgewerkt. Het pand moet in april 2006 klaar zijn. Gefco gaat het pand dan huren van lange termijninvesteerder Eurinpro.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel