nieuws

FloraHolland vernieuwt AGV’s

Warehousing

EELDE – Bloemenveiling FloraHolland heeft tien nieuwe AGV’s aangeschaft voor de vestiging in Eelde. De nieuwe AGV’s komen in de plaats 25 jaar oude exemplaren, die helemaal ‘op’ waren.

FloraHolland gebruikt de AGV’s in Eelde voor het transport van snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten. Deze planten worden in een geconditioneerde ruimte gelost en opgeslagen, en de volgende dag met trekkers van Still naar één van de drie klokken getransporteerd. In de afmijnzaal worden de stapelwagens achter de AGV’s gekoppeld, die het vervolgtransport voor hun rekening nemen.
De voertuigen zijn van het merk Indumat en zijn geleverd door Still, dat ook het onderhoud verzorgt. Groot verschil ten opzichte van de vorige AGV’s is dat de inductieve geleiding is vervangen door een systeem met magneetpunt referenties.

Reageer op dit artikel