nieuws

Witron haalt duizend picks per uur

Warehousing

PARKSTEIN – Magazijninrichter Witron maakt bekend dat haar modulaire orderpicksysteem een record van duizend orderregels per uur heeft gehaald. Voor deze enorme snelheid zorgt het ergonomic dynamic picking system (E-DPS).

De hoge pickprestatie komt mede tot stand door gebruikmaking van drie stellingsbedieningsapparaten, door Witron aangeduid met picking mini-loads (PML’s), die gelijktijdig de opslaglocaties in een automatisch hoogbouwmagazijn en de pickstations kunnen bedienen.
Een opvallende detail is dat het orderverzamelen zittend in een negentig graden positie wordt gedaan. Vanwege de compacte afmetingen en het lage gewicht van de PML’s is een uitzonderlijk hoge snelheid en acceleratie mogelijk. De systeemsoftware controleert en optimaliseert alle processen zodanig, dat de snelheid van het transportproces altijd gelijke tred houdt met het orderpickproces.

Reageer op dit artikel