nieuws

Start nieuwbouw Greenparc

Warehousing

BLEISWIJK – Op het Bleiswijkse bedrijventerrein Greenparc is gestart met de bouw van een nieuw logistiek distributiecentrum voor Haluco en telersvereniging Best Growers Benelux. Floraholland ontfermt zich over de bouw van het centrum.

De bedrijfshal op de begane grond en het koelhuis worden voorzien van een volledig gemechaniseerd pallettransportsysteem. Het systeem transporteert de pallets vanaf de goederenontvangst naar het koelhuis en van daaruit door naar de expeditie- en kleinpakafdeling.
Het koelhuis wordt opgesplitst in vijf compartimenten met vijf geautomatiseerde kranen die de pallets in vier lagen kunnen wegzetten. In totaal biedt de koelcel ruimte aan 1800 pallets. De aan- en afvoer van de pallets van het koelhuis zijn gekoppeld aan geautomatiseerde transportbanen.

Reageer op dit artikel