nieuws

Gefco haalt Rubbermaid binnen

Warehousing

LUXEMBURG – Transporteur Gefco gaat voor Rubbermaid Commercial Products het vervoer vanuit Luxemburg naar een groot aantal Europese landen verzorgen. In het kleine staatje tussen België Frankrijk en Duitsland in staat de Europese fabriek van Rubbermaid.

Het contract dat Gefco met de fabrikant van huishoudelijke artikelen heeft afgesloten omvat een dagelijks transport van 25 semi-trailers vanuit Luxemburg naar landen als Duitsland, Oostenrijk, de Benelux, Frankrijk, de Scandinavische landen en Zwitserland. Naast dit contract is Gefco er ook in geslaagd om een cross-dock contract voor de Tsjechische PSA fabriek in Trnava in de wacht te slepen. De werkzaamheden daar bestaan uit ontvangst en sorteren van pallets en containers met autocomponenten die worden aangeleverd door leveranciers. Daarnaast moet Gefco ervoor zorgen dat deze onderdelen tijdig klaarstaan bij de assemblagelijnen van de fabriek.

Reageer op dit artikel