nieuws

Grontmij Real Estate sluit overeenkomst met Warehousematch

Warehousing

LEIDEN – Grontmij Real Estate International heeft met Warehousematch.com een
overeenkomst afgesloten voor de internetpromotie van haar logistieke
vastgoed projecten in Europa.

De samenwerking met Grontmij Real Estate vergroot de geografische dekking van Warehousematch.com. Grontmij Real Estate brengt in eerste instantie enkele projecten in Polen, Hongarije en Tsjechië onder de aandacht. Dit zal in de komende maanden worden uitgebreid met andere lopende projecten in landen als Roemenië, Rusland, Italië en Spanje. Warehousematch.com is een internetplatform voor vraag en aanbod van logistiek vastgoed in de Benelux en Frankrijk. Grontmij Real Estate is een ontwikkelaar van logistieke parken en warehouses in verschillende Europese landen, bovenal in Oost en Zuid Europa.

Reageer op dit artikel