nieuws

Contracten voor 2,5 miljoen palletbewegingen in UK

Warehousing

ECK EN WIEL – De Nederlandse Faber Halbertsma Groep heeft contracten getekend voor meer dan 2,5 miljoen palletbewegingen in de Engelse markt.

Via dochter IPP-Logipal UK in Coventry Engeland gaat de groep 85 miljoen euro investeren in haar palletpool om de bestaande activiteiten op dit gebied van verder uit te breiden. De Faber Halbertsma Groep produceert op jaarbasis 18 miljoen pallets en verhuurt ruim 30 miljoen pallettrips in Europa. Met meer dan 700 medewerkers realiseerde de groep in 2004 een omzet van 185 miljoen euro met een bedrijfsresultaat van 12 miljoen euro. “Naarmate internationale distributiekanalen meer en meer complex worden, zijn snelheid, efficiency en betrouwbaarheid steeds belangrijker”, aldus Ingrid Faber van de Faber Halbertsma Groep. “Met de uitbreiding van onze activiteiten in het Verenigd Koninkrijk kunnen we onszelf nu nóg beter als full-service leverancier van houten verpakkingen neerzetten en beter op de internationale vraag inspelen”.

Reageer op dit artikel