nieuws

Veertig liter nestbare orderpickkist

Warehousing

RIJEN – Orderpickkisten worden in de 60 liter uitvoering al jaren gebruikt in de textiel en confectiemarkt, maar zijn in de 40 liter nestbare uitvoering geschikt in de warehousing van bij voorbeeld elektronica spare parts.

Een nestbare orderpick-kist is multifunctioneel in te zetten voor intern transport van binnenkomende goederen naar het warehouse, tijdelijke opslag en klantgericht orderpicken. Het grote voordeel van de orderpick-kist is dat in een open ruimte zonder legbordstellingen toch flexibele orderpicklocaties kunnen worden ingericht. Op deze wijze kan er goed ingespeeld worden op seizoensinvloeden. De kisten die niet in gebruik zijn, nemen een minimale ruimte in beslag doordat de kisten genest opgeslagen worden.

Info: Curtec, www.curtec.com

Reageer op dit artikel