nieuws

UPS breidt uit in China

Warehousing

SHANGHAI – UPS opent binnenkort drie nieuwe warehouses en dc’s in China. Bovendien plant het bedrijf komend jaar tien en het jaar daarna nog eens tien logistieke centra. Dit om China te koppelen aan het netwerk van markten in de rest van de wereld.

Met de nieuwe panden, nabij belangrijke industriële centra, wil UPS Supply Chain Solutions in China meer dan veertig logistieke centra beheren. De faciliteiten in China zijn vooral bedoeld om textiel/kleding, hightech, automotive en consumer goods te verdelen voor export en import.
In Shanghai komt een pand van bijna 15.000 vierkante meter in de vrijhandelszone Wai Gao Qiao. Het nieuwe opslag-entrepot en dc in Futian ligt ook in de vrijhandelszone en is bijna 23.000 vierkante meter groot. Speciaal voor hightech-klanten komt een ruim 6000 vierkante meter faciliteit in Sushou beschikbaar.

Reageer op dit artikel